Молдова заявила про готовність допомогти у відновленні України

Молдова заявила про готовність допомогти у відновленні України

Міністр закордонних справ Молдови Міхай Попшой заявив про готовність брати участь у процесі відновлення України.

Про це сказав на зустрічі зі співголовами Групи дружби з Молдовою у Конгресі Майклом Лоулером і Деборою Росс, пише видання IPN.

Ми наголосили на важливості продовження допомоги Україні та її підтримки у просуванні демократії на всьому європейському континенті, — сказав Попшой.

Міністр зазначив, що Молдова рішуче підтримує своїх українських друзів і готова брати участь у процесі відновлення України, а також допомогти й у воєнний час, транзитом зерна і наданням притулку біженцям.

У ході зустрічі сторони теж обговорили ситуацію в галузі регіональної безпеки, виклики, пов'язані з російською агресією в Україні та пріоритети в галузі європейської інтеграції, включно із зусиллями з проведення реформ, спрямованими на сприяння початку перемовин про вступ до ЄС. 

Нагадаємо, Знищення Ту-22М3 є переломним моментом - Повітряні сили

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол
П'ять років 32-річний молдаванин перебував в міжнародному розшуку за лінією Інтерполу. Чоловік вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Load next