У Польщі двоє українських підлітків розбилися на смерть, тікаючи від поліції

У Польщі двоє українських підлітків розбилися на смерть, тікаючи від поліції

У Польщі двоє українських підлітків розбилися на смерть при втечі від поліції.

У Ґданську в ДТП загинули 16-літній підліток з України та його 17-річний пасажир, повідомило агентство РАР.

Вони втікали від поліції 40 кілометрів на швидкості близько 150 км/год, а тоді врізалися у дерево. Інцидент трапився у ніч проти середи на головній магістралі міста, - сказано в повідомленні.

Поліція хотіла зупинити Audi A4 в місті Вейгерово, що за 40 км від Ґданська, однак водій не зупинився. Почалася погоня зі світловими та звуковими сигналами поліцейських машин. Вона закінчилася раптовою смертю водія та важкими травмами його пасажира. 17-річний українець згодом також помер у лікарні.

Водій на великій швидкості втікав вулицями Ґдині, Сопота і Ґданська, а потім втратив контроль над кермуванням. Авто перекинулося, - повідомила речниця поліції Ґданська Каріна Камінська.

Водій їхав на великій швидкості. 40-кілометрову відстань від Вейгерово до Ґданська підліток подолав за 20 хв. Автомобіль перетинав перехрестя на червоне світло та створював небезпеку на дорозі.

Водій Audi намагався зіштовхнути поліцейських з дороги, різко змінивши смугу руху, тим самим змусивши їх різко загальмувати. Погоня закінчилася в Ґданську, де водій Audi, ймовірно, бажаючи уникнути зіткнення з іншим водієм, не впорався з керуванням. Його занесло і він влетів у дерево. Автомобіль перекинувся, - цитує видання місцеву поліцію.

Прокуратура проводить розслідування. Імовірно, водій їхав без прав.

Нагадаємо, В Європарламенті провели обшуки в межах розслідування справи про втручання рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
У Польщі внаслідок урагану загинув українець У Польщі внаслідок урагану загинув українець
У четвер, 21 серпня у Польщі в результаті урагану в Нижній Сілезії загинули чотири людини, один із них – громадянин України.
Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео) Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, під Миколаєвом близько 6 год на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро» біля с. Михайло-Ларине зіткнулися вантажівка пошти Фотон Кобальт та мікроавтобус Fiat Scudo.
Load next