ВАКС дозволив заочне розслідування щодо ексмера Одеси Костусєва

ВАКС дозволив заочне розслідування щодо ексмера Одеси Костусєва

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) дозволив спеціальне досудове розслідування щодо колишнього мера Одеси Олексія Костусєва у справі про незаконне заволодіння майном і доходом КП "Міжнародний аеропорт "Одеса".

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП).

Слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання детектива НАБУ, погоджене прокурором САП, про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування (in absentia) стосовно колишнього мера Одеси - одного з підозрюваних у справі щодо незаконного заволодіння майновим комплексом стратегічного об’єкту - КП "Міжнародний аеропорт "Одеса" та 2,5 млрд грн доходу від його діяльності.

Це рішення дасть можливість завершити досудове розслідування щодо підозрюваного та скерувати справу до ВАКС для розгляду по суті, - заявили в САП.  

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 84 бойових зіткнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com 

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту
Корнєва було затримано у міжнародному пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань" на кордоні з Угорщиною 10 серпня. Заступник мера Миколаєва намагався покинути територію України, щоб уникнути правосуддя.
Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду
Ігор Гладковський, син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, повернувся в Україну після того, як Національне антикорупційне бюро оголосило його в розшук.
Loading...
Load next