РФ у квітні не досягла значних успіхів на сході попри велику кількість атак - розвідка Британії

РФ у квітні не досягла значних успіхів на сході попри велику кількість атак - розвідка Британії

У квітні російські атаки на сході України посилилися, збільшившись на 17 відсотків порівняно із березнем. Понад три чверті з них припали на ділянки фронту в районі Авдіївки, Часового Яру та Мар’їнки.

Про це у соцмережі Х повідомляє Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки. 

Зазначається, що кількість атак у районі Часового Яру зросла на 200 відсотків з березня по квітень. Це майже напевно відображає поновлення спроб Росії встановити контроль над містом, розташованим на височині на захід від Бахмута, вважає британська розвідка.

Незважаючи на значне збільшення кількості атак на цьому напрямку, у квітні Росія досягла лише незначних тактичних успіхів у цьому районі і майже напевно зазнала великих втрат, - йдеться у зведенні.

Нагадаємо, Зеленський призначив Дмитра Герегу на посаду командувача Сил підтримки ЗСУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Load next