У Тернополі в могилі військового перед похованням виявили гранати

У Тернополі в могилі військового перед похованням виявили гранати

10 травня, в Тернополі на Микулинецькому кладовищі піротехніки ДСНС вилучили гранати часів Другої світової війни. Їх виявили в частині цвинтаря, де хоронять загиблих військових.

Про це повідомили в ДСНС області.

Працівник кладовища о 10:36 повідомив рятувальників про знахідку. Він розповів, що предмети, схожі на гранати, виявили під час копання могили. Чоловік також сказав, що на цьому місці о 12:00 годині був запланований похорон.

На виклик вирушили піротехніки ДСНС. Вони обстежили навколишню територію та вилучили три бойові гранати часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні предмети транспортували до місця знищення.

Нагадаємо, Німеччина прийняла найбільше пацієнтів з України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Load next