В аеропорту Києва через "слугу народу" Тищенка, який знімав відео затримали літак (відео)

В аеропорту Києва через "слугу народу" Тищенка, який знімав відео затримали літак (відео)
Пасажири, які летіли з Києва в Ужгород були змушені чекати скандального депутата від партії "Слуга народу" Миколу Тищенка, оскільки той з декількох дублів не зміг на летовищі зняти відео.

Виліт літака з аеропорту "Ужгород" до Києва затримали майже на 10 хвилин через те, що Микола Тищенко знімав відео. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Віталій Глагола, прикріпивши відповідне відео.

Виліт в Ужгород із Києва затримали, бо Коля Тищенко знімав відос із кількох дублів;) Мали вилетіти в 9:30. Зараз 9:37, а літак ще навіть не поїхав по руліжній смузі, - написав Глагола.

Зокрема,  журналіст також зазначив, що Тищенко під'їхав до літака не на автобусі, як усі інші пасажири, а на особистому транспорті - на автомобілі Державної прикордонної служби України. Водій автомобіля чекав допоки нардеп відзніме свої відео й лише тоді поїхав.

Цікаво, скільки коштує така послуга у прикордонників? І чи усі можуть її замовити?)))) @P.S. Ну, все) Тищенко останнім зайшов у літак, напевно вже можна буде йти за зліт) зустрічайте в Ужгороді через 1год 40хв), - додав чоловік.

Сам Тищенко на своїй сторінці у Facebook вже опублікував відео з летовища та підписав його "Доброго ранку, Україно. Вилітаємо з командою до Закарпаття". Зауважимо, що такі дії нардепа викликали хвилю обурення серед користувачів мережі:

  • Хороший перевізник, нічого не скажеш: кому треба і де треба- той затримує) інші,непривілейовані, і почекати можуть. Ну а шо?!
  • Клоун.
  • Вони вже навіть не соромляться демонструвати вседозволеність та зневагу до людей! Демонструє, що він тут "господар життя"! Або не здатний зрозуміти, що він робить, що це "зашквар"…
  • До тих пір, поки таке можливе, ніякого порядку у нас не буде.
  • Нагадаємо, що нещодавно у стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання нардепа Микити Потураєва про "розстріл фракції". Згодом до трибуни приєднались не менш скандальний "слуга народу" Микола Тищенко та народний депутат від "ОПЗЖ": вони зчепилися із Кивою і почали один одного бити.

    Читайте також
    Пахло горілим: літак авіакомпанії SkyUp "Київ-Батумі" зламався після вильоту (відео) Пахло горілим: літак авіакомпанії SkyUp "Київ-Батумі" зламався після вильоту (відео)
    Літак, який прямував за рейсом "Київ - Батумі" був змушений повернутися до аеропорту "Бориспіль" через нештатну ситуацію на борту - технічну несправність.
    Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном
    Правозахисники звинувачують владу Ірану в переслідуванні родичів жертв збитого літака МАУ, який здійснював політ 8 січня 2020 року у небі поблизу Тегерана.
    Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
    У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
    Loading...
    Load next