Останній дзвоник у нетривіальний спосіб

Останній дзвоник у нетривіальний спосіб
У інноваційному ліцеї PIPL Lyceum провели останній дзвоник. Команда навчального закладу вирішила цього року провести його у форматі вечірнього шоу

Потужно, масштабно, інноваційно. Такими словами можна описати останній дзвоник у інноваційному  ліцеї PIPL Lyceum. Команда навчального закладу вирішила цього року провести його у форматі вечірнього шоу, що дозволило у досить креативний спосіб підкреслити здобутки студентів цього навчального року.

Ми пробуємо такий формат, тобто в ведучий, який запрошує на сцену різних гостей, це члени команди, діти, це різні люди, які отримують призи протягом року. Ми з ними пишемо інтерв’ю та граємо в розважальну гру. Таким чином ми підсвічуємо усі хайлайти року, відзначаємо перемоги наших дітей у нетривіальний спосіб і розповідаємо, що в нас класна школа і класні діти, - розповіла  керівниця формаційної програми PIPL Lyceum Тетяна Орел.

Тетяна додає, що вони завжди шукають нові формати для проведення подібних заходів. І самі студенти беруть у цьому активну участь, як і в усіх процесах, що відбуваються у ліцеї PIPL Lyceum, що за словами дітей відрізняє цей навчальний заклад від інших.

Я вчилася в звичайній школі ставлення викладачів тут зовсім інше. Наші викладачі для нас це як ментори для життя. З ними можемо обговорити не тільки тему предмету, але й життєві проблеми, якісь проблеми разом. Також кількість студентів в класі у нас менша і це дозволяє більше дізнатися один про одного і краще зрозуміти хто ми є, а не просто 30 людей, які вчаться не знають до випуску один одного, - зазначає випускниця 2024 року Єва Юшкова.

У інноваційному ліцеї PIPL Lyceum вчаться з 5 по 11 класи. Загалом там зараз здобувають освіту близько 250 дітей. А зменшена кількість студентів у класах до 16 осіб дозволяє кожного з них долучити до навчального процесу.

Я думаю, що ми знайшли таку золоту середину: баланс між навчанням, оцінками, олімпіадами, проєктами та середовищем, де діти почувають себе вільно і мають можливість спробувати багато цікавого  різного, бо в нас є різні курси, факультативи та проєкти на вибір. Тобто, кожна дитина себе шукає і я завжди говорю нашим дітям, що неважливо, що ви будете робити поза межами школи, важливо ким ви будете. Якщо ви знайдете себе, то відповідно і робота, кар’єра, і все решта у вас буде на найвищому рівні, - розповіла очільниця PIPL Lyceum Надія Дубченко.

Зокрема, для кожної дитини пишуть персоналізований план розвитку та досягають поставлених цілей, додає очільниця інноваційного ліцею PIPL Lyceum Надія Дубченко. І все це при активній співпраці з батьками студентів.

Як мама оце от розуміння, що дитина хочу йти у школу, чекає на канікулах коли почнеться навчання, чекає, щоб побачитися с друзями, не хвилюється якщо щось не вивчила, а якщо вивчила і отримає класну оцінку, то задоволена і хоче цим поділитися оце найважливіше для мене, як для мами, - поділилась мама студентки ліцею Олександра.

Важливою частиною освітнього процесу є й організація різноманітних виїздів, експедицій та екскурсій, що допомагають засвоїти вивчений матеріал та цікаво провести час.

Це модуть подорожі в межах України або за кордон. Наприклад, цього року коли діти вивчали Епоху Відродження, то ми їздили в Італію, щоб побачити як вона відбувалась. Крім того в нас дуже багато активностей поза школою, до прикладу, ми намагаємося виховати в наших дітях соціальну відповідальність, тому в них є соціальні проєкти у яких вони приймають участь. У них є додаткові виїзди, екскурсії ,також проєкти, конкурси у яких вони приймають участь поза школою, - зазначає академічна директорка PIPL Lyceum Ольга Долайчук.

Також у інноваційному ліцеї PIPL Lyceum створені факультативи для розвитку індивідуальних талантів студентів.

В нас є факультативи, де діти займаються письменництвом, ми вже видали свою другу збірку. В нас є виставки мистецькі, які організовують діти, тобто, ми намагаємося з усіх сторін, які є в наших дітей зробити подію, яка допомогає їм вірити в свої сили та розвиватися в майбутньому, - розповіла академічна директорка PIPL Lyceum Ольга Долайчук.

Додамо, що зараз у інноваційному ліцеї PIPL Lyceum вже готуються до прийому нових студентів.

В червні в нас буде 10 і 24 числа вступні іспити до 5-го класу, але можна і доєднатися і до старших класів теж, бо там десь 2-3 місця вільних в кожному класі є, тому запрошуємо до нас, - підсумувала очільниця PIPL Lyceum Надія Дубченко.

Читайте також
Тестування на ВІЛ: у Львові проводять тренінги для сімейних лікарів Тестування на ВІЛ: у Львові проводять тренінги для сімейних лікарів
У місті тривають тренінги сімейних лікарів з консультування та тестування на ВІЛ. Що дозволятиме вчасно й швидко виявляти це захворювання
Комплексна допомога: У Львові відкрився ВЕТЕРАНСЬКИЙ ЦЕНТР Комплексна допомога: У Львові відкрився ВЕТЕРАНСЬКИЙ ЦЕНТР
У Львові відкрився перший ветеранський центр.Тут надаватимуть послуги з психологічної та соціальної адаптації, юридичні консультації тощо
Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео) Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео)
Львів напрацював план заходів і активно співпрацює з територіальною обороною, на випадок надзвичайної ситуації.  
Load next