Закохані померли в один день через COVID-ускладнення

Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.

На Львівщині літнє подружжя померло в один день від COVID-ускладнень, повідомляють у КорреспонденТ.net.

На Львівщині від COVID-ускладнень померла літня пара

Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.

На Львівщині літнє подружжя померло від ускладнень COVID-19 у Новояворівській лікарні. Обом було по 66 років. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на сестру померлої та головного лікаря медзакладу Григорія Мороза.

Подружжя потрапило в реанімацію 29 вересня із пневмонією. Обом було по 66 років.

Відзначається, що жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.

За словами медика, чоловік раніше пережив інфаркт, а в його дружини діагностували цукровий діабет.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні зафіксовано 26870 нових випадків захворювань на Covid-19 В Україні зафіксовано 26870 нових випадків захворювань на Covid-19
За добу 28 жовтня 2021 року в Україні зафіксовано понад 26 тисяч нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 12 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 12 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео) Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео)
За дотриманням необхідних карантинних обмежень у громадському транспорті спостерігають водії, які у разі порушення правил мають викликати поліцію
Loading...
Load next