Шахраї на Хмельниччині виманили гроші у сестри зниклого військовослужбовця

Шахраї на Хмельниччині виманили гроші у сестри зниклого військовослужбовця

48-річній хмельничанці у одній із соціальних мереж написав невідомий, який повідомив, що знає, де її зниклий брат, і може доставити його додому.

Про це повідомляють у поліції Хмельницької області.

Однак, для цього потрібні кошти. Жінка, не задумуючись, переказала на вказаний банківський рахунок майже 25 тисяч гривень, після чого зв'язок з "благодійником" обірвався.

Наразі правоохоронці працюють над пошуком зловмисника. 

Поліцейські нагадують, що не варто довіряти незнайомцям в мережі. 

Не переказуйте кошти невідомим особам. Якщо хтось вам повідомляє, що може допомогти повернути зниклого на війні родича, або визволити його з полону, спершу зверніться до поліції, – наголосили правоохоронці.

Часто, зловмисники, використовуючи інформацію з відкритих джерел про пошук зниклих безвісти людей у зоні проведення активних бойових дій, виманюють кошти з їхніх рідних, обіцяючи допомогти знайти та повернути людину додому. Поліцейські застерігають — аби нажитися на чужій біді шахраї користуються психологічним станом рідних, які готові повірити у все що завгодно й віддати останнє заради близької людини.

Нагадаємо, У столичному метро збільшать інтервали між поїздами через дефіцит співробітників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Тернопільщині судитимуть шахраїв, які привласнили майже 7 млн гривень учасників АТО На Тернопільщині судитимуть шахраїв, які привласнили майже 7 млн гривень учасників АТО
Четверо злочинців шляхом обману заволоділи державними коштами у великих розмірах - 6,8 мільйона гривень. Чоловіки підшуковували учасників АТО й пропонували їм оформити інвалідність для отримання пенсій, кошти згодом вони забирали собі.
Load next