У Секторі Гази вбили співробітника ООН

У Секторі Гази вбили співробітника ООН

У Секторі Гази загинув співробітник Організації Об'єднаних Націй, ще один — зазнав поранення. 

Про це повідомили в ООН. 

Інцидент стався, коли працівники їхали до Європейської лікарні в Рафах. Як зазначається, загиблий був співробітником Департаменту безпеки та охорони ООН. Генеральний секретар організації Антоніу Гутерреш засудив атаки на персонал та закликав до повного розслідування, передав його речник Фархан Хак. За його словами, ООН збирає інформацію про інцидент.

Відомо, що це перша загибель саме міжнародного співробітника ООН у Секторі Гази. В організації не зазначили, кого вважають відповідальними за напад.

Нагадаємо, Ситуація з російським вторгненням на Харківщині стабілізувалася - Буданов

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Load next