Росія знову стягує артилерію поблизу лінії зіткнення - розвідка

Росія знову стягує артилерію поблизу лінії зіткнення - розвідка
Такі дії є грубим порушенням домовленостей про відведення важкого озброєння.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що Росія й надалі продовжує заходи з недопущення стабілізації ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Таким чином, з цією метою командування оперативного угруповання російських окупаційних військ посилює підрозділи поблизу лінії зіткнення на окремих напрямках додатковими:

  • 122-мм самохідними артилерійськими установками;
  •  танками;
  • бойовими машинами піхоти.

Усе це відбувається з порушенням домовленостей про відведення важкого озброєння.

Крім того, на передових позиціях Росія збільшила кількість снайперських пар й готова завдати втрат по особовому складу Об’єднаних сил, знищення елементів відеоспостереження та провокування вогню у відповідь.

Зі снайперами з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК, які не залучені до виконання бойових завдань, проводяться тренувальні збори під керівництвом кадрових військовослужбовців ЗС РФ, - повідомляють у розвідці.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
Росія  з 23 квітня почне відводити свої війська від українських кордонів Росія з 23 квітня почне відводити свої війська від українських кордонів
Вже від завтра, 23 квітня, Російська Федерація завершує військові навчання у Південному та Західному військових округах, що поблизу кордону з Україною.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next