Фонд підтримки енергетики України зріс до €438 мільйонів

Фонд підтримки енергетики України зріс до €438 мільйонів

Анонсовані та вже перераховані внески до Фонду підтримки енергетики України перевищують 438 млн євро.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Наразі сума внесків до Фонду підтримки енергетики (анонсованих та вже перерахованих) зросла до понад 438 мільйонів євро, - йдеться у повідомленні.

анонсований внесок Австрії до фонду буде використаний на відновлення енергетичних об’єктів, що постраждали від нещодавніх російських атак.

Це вже другий транш країни до Фонду підтримки енергетики. Перший внесок становив 10 млн євро, на які було придбано парову турбіну для однієї з ТЕЦ, оливу, а також спецтехніку – автогідропідйомники, екскаватори-навантажувачі, бурильно-кранові установки, автопідйомники, стріловий повноповоротний кран.

Нагадаємо, Понад 3 тисячі засуджених уже подали заяви на службу в армії - Мін’юст

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі
Європейська комісія оголосила про виділення фінансової та гуманітарної допомоги у розмірі 25,4 мільйонів євро на підтримку людей, які постраждали та продовжують потерпати від збройного конфлікту на Донбасі.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Load next