Окупанти на Харківщині обстріляли місце відпочинку: є загиблі та травмовані

Окупанти на Харківщині обстріляли місце відпочинку: є загиблі та травмовані

У Харківській області кількість загиблих внаслідок російського удару зросла до п'яти людей, ще 16 травмовані

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За його словами, росіяни завдали ударів по базі відпочинку на березі водойми у Харківському районі.

Станом на зараз 5 людей загинуло та 16 травмовано, з них - 8-річна дитина. Серед поранених - працівник поліції та фельдшер, які прибули на допомогу людям та отримали травми внаслідок повторного удару, - додав міністр.

Підрозділи ДСНС та Нацполіції залучені до ліквідації наслідків обстрілу та допомоги потерпілим. Працюють психологи, зауважив Клименко.

Раніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що ворог продовжує обстрілювати Харківщину - понад 30 населених пунктів були під ворожим вогнем.

Ворог продовжує обстрілювати наші цивільні населені пункти області. Більше 30 були під ворожим вогнем, - йдеться в повідомленні.

Синєгубов зазначив, що наразі зупинено просування противника по Харківському та Куп‘янському напрямках. У Вовчанську українські воїни ведуть активні бойові дії.

 Прошу всіх, хто перебуває у фронтових громадах, не чекати та евакуюватися. Дякую працівникам правоохоронних органів, СБУ, медикам, ДСНС, волонтерам та всім, хто під обстрілами рятує та вивозить людей, а також протидіє ворогу, - зазначив начальник Харківської ОВА.

Нагадаємо, У Києві відкрився перший рекрутинговий центр Сил спецоперацій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей
За попередніми даними в області 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина.
Load next