На Харківщині йдуть активні бої: ЗСУ відбивають атаки росіян

На Харківщині йдуть активні бої: ЗСУ відбивають атаки росіян

У Харківській області на лінії зіткнення тривають активні бойові дії. російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти регіону. Написав у своєму Telegram-каналі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, упродовж доби російські війська не стріляли по Харкову, але відкривали вогонь по містах та селах області.

За його словами, російські снаряди спровокували в області пожежі. Зокрема, у Харківському районі трапилася лісова пожежа. У Богодухівському районі загорілася адміністративна будівля одного із підприємств у Золочівській громаді, росіяни обстріляли її вночі. Також палало підприємство в Ізюмському районі.

Синєгубов також повідомив, що у селах Чугуївського району ворожі боєприпаси пошкодили будинки, господарські будівлі та гаражі.

Унаслідок обстрілів в області 7 осіб отримали поранення різного ступеня важкості. 

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Зараз Збройні Сили Україні борються з окупантами за Рубіжне. Крім того, запеклий бій відбувається у районі Ізюма. Наші захисники відбивають атаки ворога та завдають йому відчутних втрат, – наголосив Синєгубов.

Нагадаємо, що "Мраzота, починайте озиратись": у захопленому окупантами Маріуполі почали діяти партизани (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей
За попередніми даними в області 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина.
Loading...
Load next