За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів

За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»

Спільно наближаємо перемогу. Благодійники передали нашим військовим понад 800 дронів. Гроші на них вдалося зібрати завдяки підтримці небайдужих. 

Це є дрони з річного аукціону, який був 26 березня 2024 року. Він був проведений нами на річницю «Пташок перемоги» ми зібрали партнерів і там було виручено 14,5 млн грн. Це рекордний аукціон в  Україні. Наскільки я знаю більшої суми в країні не збирав ніхто, будемо раді коли хтось поб’є цей рекорд, - зазначає Ігор Дулин співзасновник проєкту «Пташки перемоги», засновник ГО «Добро.Дій».

Ці дрони повезе особисто команда проєкту «Пташки перемоги». Цю необхідну техніку розприділять між військовослужбовцями різних  бригад та батальйонів. 

Ці дрони ми веземо особисто своєю командою. Вже наступного тижня вони будуть на сході, це також буде окремий репортаж. Будуть особисто доставлені будуть особисто вручені нашим бійцям і я думаю, що це ще наблизить нашу перемогу якнайшвидше, - розповів Олександр Тіщенко співзасновник проєкту «Пташки перемоги», ексочільник Львівського ТЦК та СП.

Крім цього благодійники регулярно передають й іншу допомогу на запит захисників.

В нашій команді ще є окремі люди, які займаються РЕБами, це сьогодні також життя наших військовослужбовців, це забезпечує захист від ворожих дронів. Як зазвичай просять павербанки також багато, бо це є розхідний матеріал тепловізори ми також веземо, оптику. Таке, що треба для виконання бойових завдань, - зазначив Олександр Тіщенко співзасновник проєкту «Пташки перемоги», ексочільник Львівського ТЦК та СП. 

Зазначимо, що за рік роботи проєкту вдалося вже передати майже 7300 дронів. Партнери відіграють ключову роль у досягненні таких масштабних результатів, зазначив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Дякую приватним особам, компаніям, благодійним фондам, волонтерським організаціям за те, що вони включилися в проєкт «Пташки перемги», який започаткували Ігор Дулин та Олександр Тіщенко. Саме завдяки людям, їхньому об’єднанню і єднанню ми мали можливість зробити і сьогоднішній наший внесок більше 800 дронів йдуть на різноманітні військові формування і частини, - розповів Максим Козицький начальник Львівської обласної військової адміністрації.

Партнерам вручили подяки підписані Генералом Залужним, а також відзнаки «Золотий Лев» від командира 24 ОМБР імені Короля Данила.

Такі заходи надихають, що є такі люди, які дійсно показують приклад, ведуть за собою і є таким жертводавцям хоч фінансовими, хоч часоми, хоч духовними. І люди віддають і показують, що їм болить. Бо якщо зупиниться тут допомога, то нажаль буде біда на фронті, ми залежні. Ми не можемо одні Збройні сили України тягнути за всю країну. Ми можемо захищати, але нам потрібна консолідація всієї нації з великої літери, щоб ми дійсно показали, що це земля воїнів великих. Тому бережем Україну, перемога буде наша обов’язково, - зазначає Іван Татауров помічник командира 24-ї ОМБР ім. короля Данила.

Додамо, що вже 16 травня благодійники проведуть аукціон у Варшаві. Також є заплановані заходи і після цієї події. 

Нашу ініціативу, ми постійно з Олександром Тіщенком, що нашу ініціативу «Пташки перемоги» зупинить тільки перемога. До перемоги ми працюємо, ми вкладаєм свій час, свої кошти, свою енергію.  Ми об’єднюємо людей робимо все для того, щоб наблизити нашу перемогу, - підкреслив Ігор Дулин співзасновник проєкту «Пташки перемоги», засновник ГО «Добро.Дій».

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
Load next