Нова Амбулаторія сімейної медицини «Під Голоском»

Нова Амбулаторія сімейної медицини «Під Голоском»
Це вже 12-та амбулаторія Другого медоб’єднання Львова. Загалом на її ремонт та устаткування витратили більше 5 млн грн

Первинна медична допомога стає все ближчою до пацієнта. Адже мережа амбулаторій сімейної медицини розширюється. Так, зокрема у новозаселеному районі Львова на вулиці Під Голоском, 24 відкрили вже 12-ту амбулаторію Другого медичного об’єднання Львова.

Тут не лише можна проконсультуватись у сімейного лікаря, але і отримати широкий спектр лабораторних обстежень та необхідних експрес-тестів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео) На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео)
Поліцейські викрили шахраїв-гастролерів, які обманом виманювали гроші у своїх жертв.
Історії українських дітей, яких убили росіяни: у Львові відкрили виставку «Втрачене дитинство» Історії українських дітей, яких убили росіяни: у Львові відкрили виставку «Втрачене дитинство»
Виставка розповідає історії українських дітей, які загинули унаслідок повномасштабної війни, розпочатою росією
Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео) Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)
Автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини в інтерактивній та легкій формі навчали дітей правил дорожнього руху.
Load next