Клінінгова компанія Львова - Chystota.ua

Клінінгова компанія Львова - Chystota.ua

Чи хочете ви збільшити запас свого вільного часу та витратити його на розваги, сім'ю, відпочинок? Якщо так, то звертайтеся до клінінгової компанії "Чистота", яка позбавить вас від нудної рутинної роботи в офісі або вдома, і життя заграє вам зовсім іншими фарбами.

Чому варто звернутися до професійних клінерів

Професійне прибирання у вашому будинку. Прибирання не може бути просто витиранням пилу та бруду зі столу ганчіркою, адже ви повинні знати, що підлога безпечна і чиста, ванна кімната доглянута, шафи, стіни - все, що не виглядає добре. Пам'ятайте, що ці послуги коштують недешево, але якщо ви скористаєтеся цією можливістю – для себе та для оточуючих – це буде коштувати кожній витраченій копійці!

Які послуги надає клінінгова компанія Chystota.ua

Наші клінінгові послуги покликані задовольнити потреби будь-якого клієнта. Послуги, що надаються нашою клінінговою компанією, поділяються на два основні види: Прибирання приватних будинків, квартир та офісів; Хімчистка меблів.

Клінінгові послуги

У послуги клінінгу входять такі види прибирання:

  • базова;
  • генеральна;
  • після ремонту;
  • мийка вікон.

Співробітники компанії Чистота використовують для прибирання свій власний інвентар та безпечні миючі засоби.

Послуги хімчистки

Якісна хімчистка здійснюється на такі предмети побуту:

  • дивані;
  • килими;
  • матраци;
  • шкіряні дивани.

Клінери готові майстерно і дуже швидко усунути навіть найстаріші плями та стійкі неприємні запахи з вашої улюбленої меблів.

Як замовити послуги професійних клінерів у Львові?

"Чистота" - найкращий спосіб захистити свою оселю від небажаного бруди та бережно очистити делікатні поверхні без пошкоджень. Клінінгова компанія "Чистота" виконує всі види послуг з прибирання, хімчистки та прибирання вдома за попереднім записом: професійне чищення та прасування одягу, видалення пилу та полірування меблів, чищення кольорів від пилу. Всі ці послуги ви можете замовити, звернувшись до нашої гарячої лінії або надіславши заявку на сайті. Наші спеціальні хімічні склади гарантують використання тільки безпечних для здоров'я хімічних засобів для будь-якого виду прибирання будинку та іншого домашнього прибирання.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео) Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео)
Працівники компанії "LEV Development" продовжують прибирання парку після Великодніх свят. Повністю розчистити цю зелену зону від непотребу мають влітку.
Цілковите перевтілення: у Малоголосківському парку закінчують прибирання та покіс трави (відео) Цілковите перевтілення: у Малоголосківському парку закінчують прибирання та покіс трави (відео)
Нині у Малоголосківському парку працівники компанії «Lev Development» завершують покіс трави та прибирання сміття, що утворилося від руїн.
Малоголосківський парк у Львові: прибирання сухих дерев та прокладання нових екодоріжок триває (відео) Малоголосківський парк у Львові: прибирання сухих дерев та прокладання нових екодоріжок триває (відео)
Зараз працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно із представниками ЛКП "Зелений Львів" ліквідовують аварійні сухі дерева.
Loading...
Load next