На Львівщині стартував проєкт «Ліга Нескорених»

На Львівщині стартував проєкт «Ліга Нескорених»
На Львівщині презентували новий проєкт «Ліга Нескорених», що спрямований на психологічну та фізичну реабілітацію ветеранів та їх родин засобами фізичної культури та спорту

На Львівщині презентували новий проєкт «Ліга Нескорених», що спрямований на психологічну та фізичну реабілітацію ветеранів та їх родин засобами фізичної культури та спорту.

Зокрема, в межах проєкту плануються відкриті тренування,  організація спортивних змаганнь для військових та ветеранів. Фахівці зазначають, що інфраструктура для проведення таких заходів у нас є.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Юніори, молодь і абсолют: у Львові відбувся чемпіонат області з плавання (відео) Юніори, молодь і абсолют: у Львові відбувся чемпіонат області з плавання (відео)
У чемпіонаті Львівщини з плавання взяли участь 8 команд, які долали дистанції на спині, вільним стилем, брасом та у комплексі.
У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео) У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео)
Перші змагання сезону - триває Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні.
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Loading...
Load next