Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?

Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?
У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України

У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України. У кастингу взяли участь 250 конкурсанток, лише 16 з них пройшли у фінал.

Підготовка дівчат тривала 1,5 місяці. Разом з фахівцями працювали над розкриттям природної харизми, навчали правильній подачі, ходьбі та як необхідно поводитися на сцені. З 16 дівчат більшість вперше брали участь у подібному конкурсі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин
Водій «Фольксвагену» в’їхав у легковик, що спричинило зіткнення ще 2-х автівок. Внаслідок події постраждала пасажирка однієї з машин.
Load next