Освіта під час війни: 706 шкіл на Львівщині навчаються очно, решта – у змішаному форматі

Освіта під час війни: 706 шкіл на Львівщині навчаються очно, решта – у змішаному форматі
Майже 80% педагогів повернулися перед початком нового навчального року.

Освіта під час війни: 706 шкіл на Львівщині навчаються очно, решта – у змішаному форматі. Загалом ж у області 1112 шкіл. За словами директора обласного департаменту освіти і науки Олега Паски, освітяни впоралась з тими викликами, які виникли в ході наступу росії. У школах, де раніше не було укриттів, батьки з вчителями згуртувалися та впродовж літа збудували укриття та облаштували їх належним чином.

Були, до прикладу, поодинокі громади, де були протирадіаційні старі укриття, а вони розповідали нам, що напевно в них не буде можливості вчитися очно. Після того, як ми детальніше поспілкувалися і показали можливості цього укриття, що його просто треба було привести до елементарного санітарного порядку, то вони також розпочали очне навчання, - розповів Олег Паска, директор департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації.

До слова, зараз на Львівщині навчається 281 тисяча учнів. Також, близько 7 тисяч ВПО здобувають освіту в області. Нагадаю, на початку повномасштабної війни зі Львівщини виїхали понад 30 тисяч школярів і понад тисяча вчителів. Майже 80% педагогів повернулися.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
У Львові на вулиці Малоголосківській відкриють сучасну школу та садок (відео) У Львові на вулиці Малоголосківській відкриють сучасну школу та садок (відео)
Компанія "LEV Development" разом з "GlobalKids" відкривають сучасну школу та садок на Малоголосківській. А запрацює новий освітній простір вже 1 вересня цього року.
Loading...
Load next