Для школярів 4-10 класів стартує літній безкоштовний курс з української мови та математики

Для школярів 4-10 класів стартує літній безкоштовний курс з української мови та математики

Розпочався набір учасників у проєкт «Тепер я знаю» з надолуження освітніх втрат від ГО «Смарт освіта». Долучитися можуть учні 4–10 класів українських шкіл.

Про це повідомляє Міністерство освіти та науки.

«Тепер я знаю» — це безкоштовний 5-тижневий курс з української мови та математики для дітей, які мали труднощі з опануванням цих предметів під час навчання. Курс покликаний допомогти учням ліквідувати прогалини, а також сформувати власну історію успіху, - йдеться у повідомленні.

Перша хвиля курсу (для учнів 4–6 класів) — з 17 червня до 21 липня; друга хвиля (для учнів 7–10 класів) — з 15 липня до 18 серпня. В обидві хвилі заняття відбуватимуться з 10:00 до 12:00 або з 17:00 до 19:00.

Формат: онлайн у Zoom та на платформі OpenLMS.

На початку курсу учні пройдуть вхідне тестування для визначення рівня знань. Наприкінці — тестування для оцінювання прогресу. Учасники, які відвідають 75% занять, отримають сертифікати та індивідуальні листи з рекомендаціями від викладачів.

Зареєструвати дітей на першу хвилю (4–6 класи) можна за посиланням.

На другу (7–10 класи) — тут.

Усі навчальні матеріали розроблено провідними методистами на основі Державного стандарту. Рамки компетентностей узгоджено з експертами Українського центру оцінювання якості освіти.

Проєкт реалізується за підтримки Childfund Deutschland, EDUCO і Sternstunden з метою допомогти школярам подолати наслідки навчання в умовах війни.

Нагадаємо, До ЗСУ долучилися вже 775 засуджених

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
5 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО-2022 5 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО-2022
Реєстрація триватиме до 22 січня.
Онлайн-освіта: як українці здобувають знання в епоху діджиталізації Онлайн-освіта: як українці здобувають знання в епоху діджиталізації
Як і де наші співвітчизники здобувають нові знання та отримують омріяну роботу.
Load next