Шантаж коханця закінчився вироком суду

Шантаж коханця закінчився вироком суду
Жовтневий районний суд Маріуполя Донецької області покарав жінку за вимагання грошей.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на вирок від 20 жовтня.

За матеріалами справи, з березня 2018 по 7 жовтня 2019 року громадянка за допомогою мобільного телефону та в особистих розмовах вимагала в потерпілого гроші, а в разі відмови погрожувала розголосити відомості, які він бажав зберегти у таємниці, а саме інформацію щодо інтимної близькості між ними у 2013-2014 роках.

У жовтні 2019-го обвинувачена сказала потерпілому, що за 30 тисяч гривень передасть йому флешку з даними, що мали його скомпрометувати. Шантажистку затримала поліція після передачі частини суми — 10 тисяч доларів.

Жінка, яка вимагала гроші, розповіла, що працювала медсестрою в КНП «Онкологічний диспансер м.Маріуполь», а потерпілий був там головним лікарем. Перебуваючи з шефом у близьких стосунках, вона довідалась про численні порушення в роботі диспансеру. Не бажаючи розповсюдження інформації про їх інтимну близькість, головлікар запропонував їй звільнитись, пообіцявши утримувати за власний рахунок. З часом надходження грошей на її утримання припинилось, тому вона стала шантажувати колишнього коханця розповсюдженням конфіденційної інформації. 

У суді громадянка щиро каялася, просила суворо її не карати, оскільки зробила для себе необхідні висновки виховного характеру.

Суд призначив вимагачці 3 роки обмеження волі, але звільнив від відбуття покарання з іспитовим строком 1 рік.

За вироком суду, жінці повертають флешку з компроматом на колишнього коханця.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Розкрадання бюджетних коштів з фонду соцвиплат: збитки становлять понад 5 мільйонів гривень Розкрадання бюджетних коштів з фонду соцвиплат: збитки становлять понад 5 мільйонів гривень
Служба безпеки України в Одеській області блокувала масштабне розкрадання бюджетних коштів, призначених для соціальних виплат. Збитки держави через незаконне призначення допомоги становлять понад 5 мільйонів гривень.
Хлопцю, що створив фейкову дію, Мінцифра запропонувала роботу Хлопцю, що створив фейкову дію, Мінцифра запропонувала роботу
Пропозиція Мінцифри не звільняє 21-річного хлопця від відповідальності за підробку програми.
Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео) Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео)
У Дніпрі 15 вересня посеред вулиці вибухнула машина. Загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.
Loading...
Load next