Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини

Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини
Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини. Куля розірвала щоку, потрощила кістки та вибила око. Нині її здоров’я та красу відновлюють у центр «Незламні»

Це вже втретє, коли 63-річна Ірина з Херсонщини постраждала від російського вторгнення. Вперше, коли ворог окупував село, вдруге колі підірвав Каховську ГЕС і вода затопила її дім і втретє, коли українські рятувальники евакуйовували жінку човном.

Тоді російська куля зачепила мякі тканини та потрощила кістки у носі і під очницею. Око жінка втратила одразу. Побачивши це, чоловік жінки, який тоді був біля неї одразу знепритомнів. Його, до речі поранило теж у ногу. Відтоді вони разом лікувались, проте у різних відділеннях. Після поранення жінка весь час у лікарнях, але і там знаходить чим зайнятися та віддячити своїм рятівникам. Зокрема зараз вона у реабілітаційному центрі «Незламні».

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові прооперували 9-річного хлопчика, у якого була пухлина нирки розміром із футбольний мʼяч У Львові прооперували 9-річного хлопчика, у якого була пухлина нирки розміром із футбольний мʼяч
У 9-річного хлопчика видалили утворення, яке заважало дитині дихати
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
Захисник Маріуполя Дмитро Козацький провів фотосесію пацієнтам центру "Незламні" Захисник Маріуполя Дмитро Козацький провів фотосесію пацієнтам центру "Незламні"
У центрі «Незламні» фотограф «Азовсталі» Дмитро Козацький зробив фотосесію нашим захисникам, світлини яких прикрасять стіни нового корпусу реабілтації
Load next