Італійськи благодійники Misericordie допомагатимуть у розбудові екосистеми UNBROKEN у Львові

Італійськи благодійники Misericordie допомагатимуть у розбудові екосистеми UNBROKEN у Львові

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з делегацією благодійної організації Misericordie «Національна конфедерація милосердя Італії», на чолі з її президентом Доменіко Джані. Домовились про медичну та соціальну співпрацю в межах екосистеми людяності НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Також Доменіко Джані залишив запис у Книзі почесних гостей Львова.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Доменіко Джанні висловив своє захоплення роботою центру реабілітації НЕЗЛАМНІ у Львові, який відвідав напередодні. А відтак запевнив у максимальній допомозі та підтримці.

Дякую вам за те, що допомагаєте людям, які страждають. Ми були у центрі UNBROKEN і бачили, з яким милосердям працюють лікарі. Я відчуваю, наскільки ви захоплені цією ідеєю UNBROKEN, і це вражає. Наша діяльність заснована на милосерді, і ми зробимо все можливе, щоб залучити людей і допомогти вам, – сказав Доменіко Джанні, президент Національної конфедерації милосердя Італії.

Андрій Садовий подякував за допомогу та розповів про кілька ключових проєктів екосистеми, над якими активно працюють. Зокрема, центр реабілітації UNBROKEN KIDS, добудова реабілітаційного центру у Брюховичах, реконструкція будівлі на вул. Пекарській під реабілітаційний центр для військових, реконструкція будівлі на вул. Замарстинівській під центр психічного здоровʼя та інше.

Після початку повномасштабного вторгнення Національна конфедерація милосердя Італії допомагає Україні: надсилає гуманітарну допомогу, медикаменти, організовує благодійні збори та її волонтери приїжджають до України. Сьогодні ми домовились про глибшу співпрацю у розбудові екосистеми людяності НЕЗЛАМНІ у Львові. Разом з отцем Богданом Прахом, який є головою наглядової ради фонду НЕЗЛАМНІ, та Доменіко Джані підписали лист про наміри співпраці. У документі прописані першочергові проєкти, над якими зможемо спільно працювати. Серед них – розвиток якісної дитячої реабілітації, яка сьогодні потрібна для діток, які постраждали від російської агресії, – зазначив мер Львова.

Лист про наміри співпраці підписали між Національною конфедерацією милосердя Італії, БФ «Незламні» та Львівською громадою. Йдеться про те, аби сформувати «Міжнародну коаліцію для незламних українців» – організацію, що сприятиме у зборі коштів для розвитку екосистеми UNBROKEN у Львові. Водночас, домовились максимально сприяти обміну найкращими практиками та інноваціями в наданні медичної допомоги постраждалим від війни. 

Доменіко Джанні також залишив запис у Книзі почесних гостей Львова.

З великою любов'ю до України та її народу, ми хочемо всіляко сприяти проекту UNBROKEN для відновлення людей тілом, а особливо – серцем. Боже, бережи Україну! – написав він.

Нагадаємо, Окупанти почали вивчати стан енергетичних об’єктів України - ГУР

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Історія НЕЗЛАМНОГО бійця батальйону «Вовки Да Вінчі» Історія НЕЗЛАМНОГО бійця батальйону «Вовки Да Вінчі»
Василь Гриценко, який втратив на війні ногу, дивує своїм стрімким відновленням фізичних терапевтів та надихає інших пацієнтів Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ
ЗАХИСНИК та багатодітний батько з МАРІУПОЛЯ отримав біонічну руку ЗАХИСНИК та багатодітний батько з МАРІУПОЛЯ отримав біонічну руку
Сучасний протез у Центрі НЕЗЛАМНІ отримав 30-річний захисник та багатодітний батько з Маріуполя
Loading...
Load next