Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств

Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств.

Про це повідомляє Міністерство економіки України.

Згідно з рішенням, продовження відбуватиметься автоматично й стосується лише тих відстрочок, термін дії яких не закінчився у день ухвалення постанови.

За словами заступника Міністра економіки Ігора Фоменко, оскільки 18 травня набуде чинності закон "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", згідно з яким у законодавстві України відбудуться зміни щодо бронювання військовозобов’язаних, наразі уряд працює над розробкою відповідних урядових актів. 

Водночас, щоб у цей перехідний період запобігти зупинці критично важливих для економіки підприємств, та з метою забезпечення потреб оборони та населення, ми продовжуємо терміни дії відстрочок на місяць. Надалі  підприємства матимуть змогу бронювати працівників вже за оновленими правилами, ‒ додав він.

Нагадаємо, СБУ викрила мережу агентів фсб рф, які готували вбивство Зеленського

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Load next