Телеканал "1+1" відбілює підсанкційного нардепа Дубінського – "Чесно"

Телеканал "1+1" відбілює підсанкційного нардепа Дубінського – "Чесно"

Виключений з фракції "Слуга народу" народний депутат Олександр Дубінський активно відбілює свою репутацію. Повідомив рух "Чесно".

Громадські активісти підрахували, що починаючи з 11 жовтня 2022 року на підконтрольному олігарху Ігорю Коломойському телеканалі "1+1" вийшло 11 репортажів Телевізійної служби новин, присвячених благодійній допомозі підсанкційного у США політика.

За словами "Чесно", всі ці матеріали мають ознаки тенденційності та невідповідності інформаційного приводу рівню всеукраїнського телеканалу. Зокрема журналісти навіть у заголовках використовують такі формулювання як "затишна оселя замість руїн", "герої будівельного фронту", "сніг та мороз не перешкода" тощо.

Водночас сам Дубінський, який зокрема систематично поширював російську пропаганду про зовнішнє управління Україною, біолабораторії тощо, продовжує свою підривну діяльність проти України, наголошують в "Чесно".

Так, 14 березня 2023 року на власних ресурсах нардеп викладав відео на підтримку Російської православної церкви в Україні та її присутності у Києво-Печерській лаврі.

Нагадаємо, що текст великодньої Гаґади вперше переклали українською.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Нацрада оштрафувала "1+1": канал транслював в Україні серіал російською мовою Нацрада оштрафувала "1+1": канал транслював в Україні серіал російською мовою
Телеканал "1+1" транслював серіал російською мовою з українськими субтитрами, що є порушенням законодавства.
Члени всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» облаштували намети, у яких волонтери вимірювали містянам тиск та дарували захисні маски
Мобільні групи діяли у кожному районі Львова, тож всі охочі могли підійти та перевірити своє здоров’я."Наші львів’яни залишилися сам на сам на викликах коронавірусу.
Loading...
Load next