Україна отримає від США нові ударні дрони

Україна отримає від США нові ударні дрони

Україна отримає від США передові ударні дрони з вогнепальною зброєю виробництва американської компанії Feloni Aero.

Про це повідомляє Defence Industry Europe.

Компанія Feloni Aero оголосила про запуск своєї останньої лінійки озброєних безпілотників, спрямованих на посилення обороноздатності України, - йдеться у повідомленні.

Після ухвалення урядом Сполучених Штатів законопроєкту, де передбачена військова допомога Україні, Feloni Aero оголосила про готовність надати передові рішення для покращення інфраструктури безпеки України.

Представники компанії Feloni Aero, наразі зайняті розробкою двох варіантів безпілотників, які призначені для зміцнення обороноздатності України, а саме: БПЛА Felon 1.0, який озброєний 5,56 мм гарматою та БПЛА FelonX, оснащений протитанковою ракетою Spike.

Озброєні дрони Feloni Aero пропонують революційне рішення, забезпечуючи неперевершену точність, маневреність та ефективність у бойових сценаріях, - йдеться у повідомленні.

Обидва ці безпілотники оснащені сучасними системами озброєння та передовими можливостям спостереження. Це дозволить українським військам ефективно вирішувати складні завдання.

Завдяки незмінній підтримці з боку уряду США в рамках нещодавнього законопроєкту про витрати ми готові зробити свій внесок в оборонні зусилля України, постачаючи передові озброєні БПЛА, які переглядають парадигму сучасної війни, - заявив генеральний директор Feloni Aero Тодд Данфі.

Нагадаємо, Ми не дозволимо, щоб угорці втретє вимушено воювали - Орбан

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
Load next