Росіяни на ТОТ мобілізують українців старше 60 років - ЦНС

Росіяни на ТОТ мобілізують українців старше 60 років - ЦНС

Російські загарбники змушують українських чоловіків 60-65 років на тимчасово окупованих територіях підписувати контракти з міністерством оборони РФ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Загалом ситуація із поповненням особового складу армії ворога є вкрай невтішною для окупантів. Тому й вдаються колаборанти до таких «крайніх» заходів. А ще масове дезертирство та небажання проходити службу в армії противника серед місцевого населення ламає усі поставлені Кремлем задачі. Тільки на тимчасово окупованій Луганщині за кілька місяців було офіційно задокументовано 500 випадків дезертирства, - заявили у ЦНС.

Тому, наприклад, на тимчасово окупованій частині Запорізької області чоловіків віком від 60 до 65 років змушують підписувати контракти з міноборони РФ, обіцяючи при цьому, що ті проходитимуть службу у тилових підрозділах.

Як зазначається, окупанти чинять шалений тиск на рідних тих, хто втік з армії ворога.

Тому ми вкотре закликаємо усіма силами уникати мобілізації, а тим паче підписання контракту з МО РФ. А окупантам і колаборантам нагадаємо - міжнародне право забороняє мобілізовувати мешканців захоплених територій до лав окупаційних військ. За це доведеться нести відповідальність, - наголошують у ЦНС.  

Нагадаємо, У Мінстратегпромі підтвердили, що Україна вже била по території рф ракетами Storm Shadow

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next