Міноборони планує спростити покупку "цивільних дронів"

Міноборони планує спростити покупку "цивільних дронів"

Міністерство оборони України підготувало постанову, яка дозволить державному замовнику купувати безпілотники цивільного призначення (дрони DJI та Autel, FPV-коптери) без жодних додаткових регуляцій.

Про це повідомляється на сайті МОУ.

Міністерство оборони України підготувало постанову, яка дозволить державному замовнику купувати безпілотники цивільного призначення (дрони DJI та Autel, FPV-коптери) без жодних додаткових регуляцій, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідно до цієї постанови Міністерство оборони та військові частини нарешті зможуть купувати «цивільні дрони», які класифікуються як дрони тактичного рівня.

Відповідний документ з постановою Міноборони передає до Кабінету міністрів України для затвердження та підписання.

Очікуємо на швидке прийняття та впровадження постанови. Чуємо запити від військових і робимо все, щоб їх вирішити, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, САП просить суд конфіскувати квартиру вінницького військкома

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Джокер" зламав сайт ВМС: хакер ДНР погрожував опублікувати дані учасників Sea Breeze-2021 "Джокер" зламав сайт ВМС: хакер ДНР погрожував опублікувати дані учасників Sea Breeze-2021
У Міністерстві оборони України уточнили, що жоден документ не було викрадено в результаті злому інформаційних систем ЗСУ.
Loading...
Load next