ГУР зламало сервери Міноборони Росії

ГУР зламало сервери Міноборони Росії

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України реалізували чергову успішну спецоперацію проти держави-агресора - у результаті DDoS-атаки вдалось отримати доступ до серверів Міністерства оборони Росії.

Про це повідомляє ГУР.

Тепер українська спецслужба володіє програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовувало МО РФ, а також - масивом секретної службової документації російського міністерства війни. Йдеться про накази, звіти, розпорядження, доповіді та інші документи, які циркулювали між >2000 структурних одиниць силового відомства Росії, - зазначили у розвідці.

Одержана інформація дозволяє встановити повну будову системи російського Міноборони та його ланок.

Аналіз отриманих даних також допоміг ідентифікувати генералітет, інших високих керівників структурних підрозділів МО РФ, а ще заступників, помічників, спеціалістів - усіх, хто використовував софт для електронного документообігу під назвою «Бюрократъ, - долали у відомстві.

У розпорядженні воєнної розвідки України, наприклад, опинилась службова документація заступника міністра оборони РФ Тімура Вадімовіча Іванова.

Цей заступник Шойґу відіграв важливу роль у тому, що кібератака стала успішною. Тож почесне звання «маладєц» відходить саме йому: Вадімич, всім 4, тобі - 5!, - наголосили в ГУР.

Відомо, що робота у кіберпросторі Росії, спрямована на перешкоджання й параліч діяльності відповідальних за війну проти українського народу силових органів та посадовців держави-агресора, триває.

Нагадаємо, У ГУР підтвердили виведення з ладу мосту в Самарській області

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next