Вигідна пропозиція від компанії Lev Development

Вигідна пропозиція від компанії Lev Development
Ще є час обрати собі вишукані апартаменти у житлових комплексах компанії LEV Development та скористатися вигідною пропозицією при купівлі нерухомості

Скористайтесь вигідною пропозицією та отримайти знижку на нерухомість. Ще є час обрати собі вишукані апартаменти у житлових комплексах компанії Lev Development, які пропонують усю необхідну інфраструктуру, місця для активного відпочинку та розташовані на еколокаціях як у Львові, так і за його межами, для комфортного та спокійного життя.

Компанія Lev Development пропонує спеціальну великодню пропозицію, яка вже діє з 5-го квітня по 5 травня. Умовами якої є гарантована знижка у розмірі від 3% до 10%  при підписанні договору на будь-яку нерухомість, - зазначив менеджер з продажу компанії Lev Development Владислав Мацко.

Розмір знижки залежить тільки від вас. Вам запропонують витягнути скретч-картку та стерти захисне покриття, що покаже скільки вам вдасться з економити на вашій покупці. Абсолютно кожен отримає знижку.

Дана пропозиція поширюється на комерційні приміщення, квартири, комірки та паркінги тож запрошуємо вас в наші відділи продажу, де ми зможемо надати більш детальну консультацію та обрати найкращий вибір нерухомості для вас, - розповів Владислав Мацко.

Для вашої зручності ви також можете знайти усю необхіднуінформацію про житлові комплекси компанії на сайті lev-development.com.ua

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development» Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development»
Лише до 31-го липня унікальна можливість придбати будь-яке паркомісце у ЖК «OBRIY 3» на Малоголосківській з розтермінуванням до 2-х років та першим внеском лише 10%.
Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото) Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото)
Життя у комплексі бізнес-класу PERFECT LIFE  — як відпочинок на курорті, але трохи краще, адже тут буде ваш дім.
Load next