Кіберполіцейські викрили групу інтернет-шахраїв

Кіберполіцейські викрили групу інтернет-шахраїв
Кіберполіцейські викрили групу осіб, які розміщували в інтернеті оголошення про продаж неіснуючих товарів і переконували покупців здійснити передплату

Кіберполіцейські викрили групу шахраїв, які розміщували в інтернеті оголошення про продаж неіснуючих товарів і переконували покупців здійснити передплату. Жертвами даних зловмисників стали громадяни по усій країні.

Працювала група з Дніпропетровщини. За місцями їх проживання вилучили банківські карти, комп’ютерну техніку, телефони, сім-картки, чорнові записи, чотири автомобілі та грошові кошти у різній валюті.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події (відео) У Львові водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події (відео)
На вулиці Івана Чмоли водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події. Зрештою його затримали. Перевірка драгером показала майже 3 проміле.
На Львівщині лікується 20 ковідних пацієнтів з Івано-Франківська
Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.9 інфікованих перебуває у госпіталі у Винниках, 9 – у Центрі легеневого здоров’я, ще 2 – у міській лікарні. Пацієнтів привезли сюди їхні родичі.
Load next