Львів'яни підписують петицію про зменшення вартості проїзду у маршрутках

Львів'яни підписують петицію про зменшення вартості проїзду у маршрутках
10 лютого містянин створив звернення до Львівської міськради

Автор петиції пояснює, що така вимога ґрунтується на основі того, що з моменту попереднього підняття вартості проїзду до 7 гривень (у лютому 2019 року) вартість палива зменшилась, передає 032.ua.

Як зазначає львів'янин, максимальна вартість дизельного палива у лютому 2019 року становила 28 грн 44 коп, а в січні цього року - 25 грн 34 коп. Таким чином вартість дизельного пального зменшилась на 11%.

Відтак, є підстави вимагати зменшити вартість проїзду на 50 коп., щоб вона становила 6 грн 50 коп. за одну поїздку.

Станом на четвер, 25 березня, петицію підписали 444 осіб. Аби її розглянули у мерії Львова, вона має зібрати 500 підписів. 

Нагадаємо, що з 1 лютого 2019 року у місті ціна за проїзд в автобусах міста  становить 7 грн. Перед тим її збільшували у грудні 2017 року з 4 грн до 5 грн. 

Читайте також
З 18 грудня громадський транспорт знову курсуватиме вулицею Бандери З 18 грудня громадський транспорт знову курсуватиме вулицею Бандери
Стан виконання робіт оглянув міський голова Львова Андрій Садовий.
Львівщина ПЕРША в Україні: впроваджено безготівкову оплату Львівщина ПЕРША в Україні: впроваджено безготівкову оплату
Відтепер на усіх приміських та міжміських маршрутах діятиме безготівкова оплата. Посадовці зазначають, що Львівщина перша область в Україні, де це стало можливим
В Україні запровадили надзвичайний стан: як готується Львівщина  (відео) В Україні запровадили надзвичайний стан: як готується Львівщина (відео)
Рішення дня — надзвичайний стан запровадили на території України. Не виняток і Львівщина. Що ж це означає і як змінить життя цивільного населення – у нашому сюжеті.
Loading...
Load next