Прем’єр Греції візьме участь у Саміті миру

Прем’єр Греції візьме участь у Саміті миру

Прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс у телефонній розмові з Президентом України Володимиром Зеленським підтвердив свою участь в інавгураційному Саміті миру.

Про це повідомив глава Української держави соцмережі.

Поговорив із прем’єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом про майбутній Саміт миру у Швейцарії. Вдячний панові прем’єр-міністру за підтвердження його участі. Ми обговорили зусилля, необхідні для залучення якнайширшого кола держав, - зазначив Зеленський.

Він зауважив, що Україна має повну підтримку Греції і щодо початку у червні фактичних переговорів про вступ до ЄС.

Ми також продовжуємо роботу над двосторонньою безпековою угодою в межах Вільнюської декларації G7, - додав Президент.

Нагадаємо, 87% громадян ЄС підтримують надання гуманітарної допомоги українцям

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Load next