Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня

Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня
Міністр Дмитро Кулеба розповів, що наразі ведуться переговори щодо зустрічі президента США із Володимиром Зеленським. Ймовірна дата візиту Джо Байден в Україну - кінець липня.

Сторони ведуть переговори з приводу точної дати, яка планується на кінець липня 2021 року. Про це заявив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі "Україна 24".

Обговорюється дата в кінці липня для візиту президента України до Сполучених Штатів. Це буде повноцінний візит. У рамках якого буде не лише зустріч з Байденом, але і ряд інших заходів, - зазначив Кулеба.

Міністр також повідомив, що візит дуже детально готується та вже йде робота щодо ключових домовленостей. Кулеба наголосив, що українська сторона працює над тим, щоб візит був максимально результативним. 

Це буде офіційне повноцінний візит, в рамках якого буде не тільки зустріч з президентом США Джо Байденом, але і ряд інших заходів, - додав очільник МЗС.

Зокрема українська делегація буде велика, оскільки буде обговорюватися багато питань, уточнив Кулеба: "Я думаю, що буде дуже велика делегація, тому що дуже широкий порядок денний, багато питань. Ми дуже ретельно готуємо цей візит, ми вже почали його готувати. Вже працюємо над ключовими елементами програми і домовленостями".

Нагадаємо, що в Адміністрації президента США планували запросити президента Володимира Зеленського у Вашингтон для зустрічі з Джо Байденом перед його зустріччю з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Однак, відмовились від цієї ідеї через зміну керівництва "Нафтогазу Україна". 

Читайте також
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
"Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео) "Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео)
В Україні назвали офіційну дату зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена. Вона відбудеться в останній день літа - 31 серпня цього року.
Зустріч Байдена із Зеленським знову перенесли Зустріч Байдена із Зеленським знову перенесли
Зустріч президента України Володимира Зеленського з американським лідером Джо Байденом не відбудеться 31 серпня.
Loading...
Load next