План путіна провалився. Росії не вдалося і не вдасться захопити Україну, — Бен Воллес

План путіна провалився. Росії не вдалося і не вдасться захопити Україну, — Бен Воллес
Зокрема, не ослабла й світова підтримка України.

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що вторгнення Росії в Україну «починає провалюватися», а путіну навряд чи вдасться окупувати Україну.

Про це повідомляє The Guardian, передає ПравдаТУТ News.

Бен Воллес заявив, що вторгнення Росії в Україну почало провалюватись, адже ЗСУ продовжують тримати оборону, а західні союзники обіцяють збільшити військову та фінансову допомогу.

 Міністр оборони сказав, що важливо розуміти, що бої та втрати людей все ще тривають, але додав, що Росія «починає зазнавати невдач у багатьох сферах».

Поки їм це не вдалося і навряд чи колись вдасться - окупувати Україну. Їхнє вторгнення сповільнилося і змінилося до такої міри, що вони зараз зосереджені лише на півдні та сході, будучи дуже-дуже далеко від своєї триденної так званої "спеціальної операції". Три дні тепер перевищують 150 днів і майже шість місяців із величезними значними втратами як техніки, так і російських військових, - зазначив Воллес.

Глава Міноборони Великої Британії додав, що у Кремлі робили ставку на серпень, думаючи, що світові набридне війна та підтримка України ослабне. Втім, все сталося навпаки – підтримка лише посилюється.

Президент путін зробив ставку на те, що в серпні, через кілька місяців, нам усім набридне конфлікт, і міжнародна спільнота розійдеться в різні боки, - підсумував Воллес.

Нагадаємов окупантів на Луганщині активно почала горіти і ламатися техніка.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Велика Британія ввела нові санкції проти "бучанського різника" та Іллі Киви Велика Британія ввела нові санкції проти "бучанського різника" та Іллі Киви
Велика Британія непохитна у своїй підтримці України та притягненні до відповідальності путіна та його режиму.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next