Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи
Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту підроблених документів.

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що займалося виготовленням фальшивих документів різних видів.

Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту цих документів. Також вони створили цілу систему роботи, що дозволяла їм у різний спосіб доставляти товар до клієнтів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівські лікарні реорганізують у три медичні об’єднання (відео) Львівські лікарні реорганізують у три медичні об’єднання (відео)
Це покращить умови роботи медпрацівників, каже Садовий. Поліклініки та сімейна медицина працюватимуть так, як раніше.
Психотропів на півмільйона гривень виявили в автомобілі харків’янина Психотропів на півмільйона гривень виявили в автомобілі харків’янина
В автомобілі 40-річного харків’янина виявили наркотиків і психотропів на пів мільйона грн
Ремонт вулиці Шевченка у Львові продовжують: які ділянки перекриють (відео) Ремонт вулиці Шевченка у Львові продовжують: які ділянки перекриють (відео)
На ділянці від вул. Яцкова до Бортнянського планується замінити дорожнє покриття, інженерні мережі та облаштувати відповідну інфраструктуру 
Load next