На Прикарпатті поліція знайшла замаскований під масажний салон бордель

На Прикарпатті поліція знайшла замаскований під масажний салон бордель
30-ти річна мешканка львівської області приховувала власний бордель й запевняла, що це масажний салон. Події відбувалися у селі Яблуниця на Прикарпатті, куди вербували дівчат зі складним матеріальним становищем. Прибуток борделю за місяць складав від 100 до 150 тис. грн, повідомила у середу, 27 жовтня, прес-служба поліції Івано-Франківської області.

За інформацією поліції, роботу борделю у селі Яблуниця організувала 30-річна мешканка Львівської області. Працював будинок розпусти під виглядом масажного салону, в якому працювало декілька завербованих дівчат з Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Сумської та Харківської областей, віком від 18 до 30 років, повідомляють у Zaxid.net.

Місячний дохід від злочинної діяльності становив близько 150 тисяч гривень, а вартість послуг – від 2 до 10 тис. грн за годину. Поліцейські провели санкціонований обшук у приміщенні салону, в ході якого вилучили низку речових доказів: документацію, записники з нотатками, близько десяти тисяч гривень готівкою, банківські картки, мобільні телефони та планшетні комп’ютери, – йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Наразі організаторці борделю повідомлено про підозру, за скоєне їй загрожує покарання до п'яти років позбавлення волі.

Схожий випадок на Прикарпатті був виявлений у 2019 році, коли на Яремчанщині правоохоронці викрили бордель та затримали жінок, підозрюваних у сутенерстві. Салон, у якому надавали сексуальні послуги, працював у приватному будинку в селі Микуличин під вивіскою масажного салону. Згідно з інформацією правоохоронців, одна із затриманих жінок допомагала трьом іншим жінкам віком від 20 до 30 років займатися проституцією. Йдеться про мешканок Полтавської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео) У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.
Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики
Поліцейські затримали 28-річного львів'янина, який розкладав закладки з наркотиками біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика.
110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП 110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП
25-річний львів’янин відсудив таку суму у водія, що втік після ДТП.
Loading...
Load next