Вимикати світло зможуть і влітку! Чи готові львів’яни до складної зими?

Вимикати світло зможуть і влітку! Чи готові львів’яни до складної зими?
Якщо українці найближчим часом не зменшать споживання електроенергії, енергетики можуть вдатися до примусових обмежень ще влітку

Наступна зима буде не менш складною, ніж попередня. Окупанти систематично впродовж року обстрілювала енергооб'єкти України. Наразі енергетики намагаються відновити систему, проте зробити це у повному обсязі до початку опалювального сезону неможливо.

Споживання електроенергії зростає навіть улітку, - зазначає Директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко. Уже зараз змінюються і пікові години: з 16-ї до 22:00, - каже експерт. Споживання ще вдається покривати, втім подекуди не без допомоги європейських колег. На збільшення роботи системи впливає і сезонна спека.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У четвер 23 вулиці Львова протягом дня будуть без світла У четвер 23 вулиці Львова протягом дня будуть без світла
9 грудня, через проведення планових ремонтних робіт ПАТ «Львівобленерго» знеструмить низку будинків.
На деяких вулицях Львова не буде світла до 17:00 На деяких вулицях Львова не буде світла до 17:00
Гаряча лінія "Львівобленерго" повідомляє про відключення світла.
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
Loading...
Load next