У Київ з Франції прилетіли два вертольоти

У Київ з Франції прилетіли два вертольоти
Нові гвинтокрили AIRBUS H125, постачання яких відбувається в рамках угоди між урядом України та урядом Французької Республіки прибули до нашої країни.

У рамках створення Єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту в Україні, Державна прикордонна служба України має отримати 24 нові вертольоти Н125 французької компанії Airbus Helicopter. Повідомляє Держприкордонслужба України.

Два вертольоти мають сучасне потужне обладнання для виявлення та припинення правопорушень на державному кордоні.

Серед іншого, гвинтокрили оснащені оптико-електронною системою спостереження, яка дозволяє вести моніторинг, в тому числі в інфрачервоному режимі. При цьому, тепловізійна камера дозволяє виявити транспортний засіб на відстані до 20 кілометрів.

Обладнання дає можливість не лише вести запис відео у високій якості, а й за допомогою супутникового обладнання в режимі реального часу передавати його. Також гвинтокрили облаштовані системою оповіщення з гучномовцями та спеціалізованими авіаційними прожекторами, які можуть використовуватися синхронно з системою оптико-електронного спостереження.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
На тлі загрози вторгнення РФ: Франція готова направити своїх військових до Румунії в рамках можливого розгортання НАТО На тлі загрози вторгнення РФ: Франція готова направити своїх військових до Румунії в рамках можливого розгортання НАТО
Росія стягує війська до українських кордонів із кінця жовтня 2021 року.
Після бесіди з Путіним: Макрон сьогодні проведе телефонну розмову із Зеленським (оновлено) Після бесіди з Путіним: Макрон сьогодні проведе телефонну розмову із Зеленським (оновлено)
Напередодні Зеленський говорив з президентом США Джо Байденом.
Loading...
Load next