У Дніпрі палає головний офіс АТБ (Відео)

У Дніпрі палає головний офіс АТБ (Відео)
Постраждалих немає, пожежу погасили.

22 січня, у суботу, у Дніпрі сталася пожежа по вул. Олександра Поля, 40, де розташований головний офіс копорації АТБ. Повідомляє,Дніпро Регіон.

Відео почали викладати в мережі випадкові перехожі. Вогонь дістався всіх 9-ти поверхів і зачепив автівки поруч.

У ДСНС пояснили, що пожежа спалахнула на першому поверсі ресторану "Пальміра" о 14:15. Заклад знаходиться у дев'ятиповерховій будівлі, де розташований центральний офіс мережі супермаркетів АТБ. Полум'я перекинулося на утеплювач на зовнішній стіні та поширилося до 7-го поверху.

На 4-му поверсі вогонь поширився на офісне приміщення. Пожежа локалізована близько 16:00 Жертв та постраждалих немає. До гасіння залучалися 45 осіб та 11 одиниць спецтехніки.

Очевидці у соцмережах повідомляють, що пожежу вже загасили. Зазначається, що згоріла стіна всієї офісної будівлі. На кадрах видно, як вогонь охоплює одну із зовнішніх стін до самого даху.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото) У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото)
Про ці випадки повідомила ДСНС у Дніпропетровській області.
На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб
Станція працює у штатному режимі, на безпеку енергосистеми інцидент не вплинув.
У Дніпрі загорівся двоповерховий житловий будинок (відео) У Дніпрі загорівся двоповерховий житловий будинок (відео)
На щастя, внаслідок події загиблих та постраждалих немає.
Loading...
Load next