Росія переходить до потворної тактики, – Кулеба закликав порвати з окупантом всі зв'язки

Росія переходить до потворної тактики, – Кулеба закликав порвати з окупантом всі зв'язки

Росія десятий день веде проти України повномасштабну війну. Після поразок на всіх військових напрямках вона почала підступно з повітря атакувати мирне населення.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що ворог прагне завдати максимальної шкоди цивільним. Цивілізований світ не може цього ігнорувати й повинен посилювати санкції.

Росія переходить до потворної тактики, спрямованої на максимальну шкоду цивільному населенню: бомбить житлові квартали та критично важливу інфраструктуру, загрожує ядерним об’єктам, – зазначив Кулеба.

Кулеба сказав, що тепер слід заборонити Ощадбанку SWIFT. Крім цього, впровадити нафтове ембарго, закрити порти для російських кораблів, закрити операції з криптовалютою.

Відріжте всі зв'язки, – закликав очільник МЗС.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Справу скандального екссудді Чауса скеровано до суду Справу скандального екссудді Чауса скеровано до суду
Скориставшись суддівським правовим імунітетом, підозрюваний переховувався від органу досудового розслідування та залишив територію України.
Тупицький хоче відсудити в КСУ понад 0,9 млн гривень зарплати Тупицький хоче відсудити в КСУ понад 0,9 млн гривень зарплати
Тупицький вимагає визнати протиправною бездіяльність КСУ щодо непогашення заборгованості, яка виникла через невиплату йому в повному обсязі зарплати в період з 18 квітня по 28 серпня 2020 року.
Loading...
Load next