В метро Нью-Йорка сталася стрілянина: щонайменше 13 осіб поранено, 5 - загинуло (відео)

В метро Нью-Йорка сталася стрілянина: щонайменше 13 осіб поранено, 5 - загинуло (відео)
ЗМІ повідомляють про можливий теракт.

Сьогодні на станції нью-йоркського метрополітену, де влада виявила нездетоновані вибухові пристрої, було застрелено п'ять осіб і щонайменше 13 людей отримали поранення. 

Про це пише Reuters, передає ПравдаТУТ News.

За даними ЗМІ, інцидент стався під час ранкової поїздки на роботу на станції метро 36th Street в районі Сансет-Парк у Брукліні. CNN та інші ЗМІ повідомляють, що щонайменше п'ятеро людей були застрелені, посилаючись на джерела в пожежній службі Нью-Йорка.

На відеозаписах видно велику присутність правоохоронних органів навколо станції метро, ​​в тому числі важкоозброєних офіцерів і десятків поліцейських крейсерів і автомобілів швидкої допомоги.

Увага: відео 18+

За попередніми даними поліції, чоловік, який розпочав стрілянину, був у протигазі та помаранчевому будівельному жилеті, втік з місця події у невідомому місці. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Автомобіль на швидкості в'їхав у натовп на різдвяному параді у Вісконсині Автомобіль на швидкості в'їхав у натовп на різдвяному параді у Вісконсині
Загинуло 5 людей. Понад 20 постраждали.
У Києві п'яний водій протаранив бетонний парапет: авто вибухнуло (фото) У Києві п'яний водій протаранив бетонний парапет: авто вибухнуло (фото)
Водія викинуло з автівки, проте серйозних ушкоджень він не отримав.
ДБР вручило підозру 4 працівникам поліції за напад на адвоката (відео) ДБР вручило підозру 4 працівникам поліції за напад на адвоката (відео)
Адвокат став випадковим свідком затримання подружжя за зберігання наркотиків і запропонував свою допомогу. Проте поліціянти насильно перешкоджали його роботі.
Loading...
Load next