Будь-які заяви росії про "референдуми, народні республіки" абсолютно нікчемні, — Подоляк

Будь-які заяви росії про "референдуми, народні республіки" абсолютно нікчемні, — Подоляк

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що будь-які заяви рф про нібито "референдуми та народні республіки" є безглуздими. За його словами, цього не буде. Подоляк наголосив, що буде лише збільшення загиблих окупантів.

Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив на своїй сторінці у Twitter.

Будь-які заяви Росії про "референдуми, народні республіки, приєднання тієї чи іншої окупованої частини" абсолютно нікчемні. Нічого цього не буде, крім одного – збільшення кількості знищених окупантів. Херсонська, Запорізька, Донецька, Луганська області – це Україна, – заявив Подоляк.

Своєю чергою щоб у Російській Федерації розпочалася криза сприйняття втрат, в Україні необхідно знищити десятки тисяч окупантів.

Українцям "ще працювати й працювати", написав у Facebook радник голови Офісу президента Володимира Зеленського Олексій Арестович, коментуючи нові втрати Росії в Україні.

...криза сприйняття втрат у РФ розпочнеться після 80 000 загиблими, - поділився він.

Нагадаємо, раніше на території Донецької та Луганської областей ЗСУ відбили 10 атак російських окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
Loading...
Load next