Окупанти побили 75-річну мешканку Херсона, яка не хотіла віддавати український паспорт (відео)

Окупанти побили 75-річну мешканку Херсона, яка не хотіла віддавати український паспорт (відео)
Жінка намагалася чинити опір, але окупант продовжив її лупцювати кулаками, а потім і ногами. В неї діагностували перелом хребта.

Черговий евакуаційний потяг доставив до Львова 75-річну мешканку Херсона, яку рашисти жорстоко побили за те, що вона не хотіла віддавати їм свій український паспорт. Жінка пригадує, як на початку травня вирішила покинути місто, знайшла водія, який вивозив людей до Кривого Рогу і разом з 10-ма незнайомцями рушила в дорогу. Згодом автівку зупинили окупанти й почали обшукувати багаж і людей та забирати цінне майно.

Взяли здерли з плеча мене сумку та взяли гаманець. Грошей там звичайно було чимало. І згадала, що у мене там паспорт, якщо картку ще можна відновити, то паспорт важчий. Я казала йому віддати паспорт, навіщо йому жіночий паспорт. Ну, і він мене почав бити, - розповідає Тетяна Антонюк, мешканка Херсона.

Жінка намагалася чинити опір, але окупант продовжив її лупцювати кулаками, а потім і ногами, коли вона вже опинилася на землі.

Я так колись упала, то в мене були черевики, а він їх з мене зняв. Я побігла босоніж, у мене ще нога з травмою була і вся в крові, а з гарячки та й не зрозуміла і стрибнула в машину. Водій завів машину доки вони відволіклися, у сумки почали заглядати і в цей момент ми так щасливо втекли, - каже Тетяна Антонюк, мешканка Херсона.

Коли вони доїхали до українського блокпоста, Тетяну передали медикам. Їй зупинили кровотечу та обробили побої, а також діагностували перелом хребта. Жінка розповідає, що через шок навіть не звернула уваги на серйозну травму. Опісля ж її евакуаційним потягом відправили на лікування до Львова.

Було прийнято рішення провести їй оперативне втручання, а саме вериторпластику. Це досить новітнє таке лікування, що дозволяє пацієнтів у ранньому терміні вертикалізувати, вони можуть самі себе обслуговувати, не потребують стороннього догляду і головне, що усувається больовий синдром,  який досить виражений в таких пацієнтів, - пояснює Андрій Козловський, нейрохірург.

Зараз Тетяна поступово стає на ноги. Раніше вона працювала журналісткою та займалася волонтерством. Бувала у гарячих точках, але такого за роки своєї праці ще не бачила, каже жінка. 

Я була в Афгані, у Душмані, там довбали. А в АТО, до речі, росіяни поводилися пристойніше, такого не було. Ну так, крали, самогонку та горілку купували, у магазини заходили брали товар і йшли, таке було.

А це просто щось жахливе. Толі він усіх із дурдому повіз, толі тюремників відпетих. Це не люди – зомбі, найнатуральніші зомбі, - розповідає Тетяна Антонюк

Попри все пані Тетяна переконує: тільки-но вона повністю вилікується, то повернеться до волонтерства, щоб допомогти нашим військовикам звільнити територію України від російських загарбників.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next