Смертельна ДТП на Львівщині: водій саморобного трактора не впорався з керуванням (відео)

Смертельна ДТП на Львівщині: водій саморобного трактора не впорався з керуванням (відео)
Водій саморобного трактора вночі перевозив деревину, але не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся.

У Магерівському лісництві загинув чоловік. Відомо, що водій саморобного трактора вночі перевозив деревину, але не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся.

Від отриманих травм керманич загинув на місці події.

Наразі над цією справою працюють слідчі. Також відкрите кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині сталася смертельна ДТП: водій «Мерседесу» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет На Львівщині сталася смертельна ДТП: водій «Мерседесу» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет
На Львівщині сталася смертельна ДТП неподалік села Підгайці. Водій «Мерседесу» з’їхав у кювет. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
Loading...
Load next