Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин

Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин
Водій «Фольксвагену» в’їхав у легковик, що спричинило зіткнення ще 2-х автівок. Внаслідок події постраждала пасажирка однієї з машин.

Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині травмовано жінку. Подія трапилася на дорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» у  селі Сопошин. Попередньо відомо, що водій «Фольксвагену» в’їхав у легковик, що спричинило зіткнення ще 2-х автівок. Внаслідок чого постраждала пасажирка однієї з машин. Медики доставили травмовану жінку до лікарні. З цього приводу правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно якого винуватцю загрожує до 3-х років обмеження волі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою
У Сколе водій легковика, 51-річний житель одного з сіл Стрийського району, загинув після лобового зіткнення з фурою.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Loading...
Load next