Київ та сім областей попередили про відключення світла

Київ та сім областей попередили про відключення світла

Жителів у Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Харківській, Полтавській, Сумській областях попередили про можливі відключення електроенергії у понеділок, 24 жовтня. Про це повідомили в НЕК "Укренерго".

Для підтримки стабільної роботи енергосистеми диспетчерський центр "Укренерго" вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Харківській, Полтавській, Сумській областях. Найбільший обсяг обмеження буде застосовано в Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях, - повідомили у компанії.

Як пояснили в Укренерго, це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

Українців закликали тримати телефони зарядженими і передавати інформацію тим, хто не користується соцмережами. І пам'ятати, що ощадливе енергоспоживання може допомогти уникнути примусових відключень.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
До України повернулися олімпійські медалісти Беленюк та Насібов (відео) До України повернулися олімпійські медалісти Беленюк та Насібов (відео)
В аеропорту олімпійських медалістів зустрічали не лише журналісти, але й рідні, друзі та українські вболівальники.
Loading...
Load next