У Львові пройшов Кубок України з бадмінтону

У Львові пройшов Кубок України з бадмінтону
Останні змагання бадмінтоністів були ще у жовтні 2020 року. Кубок України серед дорослих та юніорів один із найважливіших турнірів у сезоні - етап відбору у збірну.

Останні змагання бадмінтоністів були ще у жовтні 2020 року.

Кубок України серед дорослих та юніорів один із найважливіших турнірів у сезоні - етап відбору у збірну.

Зазначимо, що команду Львівської області представляли 7 спортсменів.

Найкращий результат львівської команди - це виступ Крістіни Джангонбекової. Вона виступає за один з іспанських клубів, зараз її команда після 3 турів лідирує у своїй лізі без жодної поразки.

Крістіна була в парі із Тетяною Потапенко, що з Миколаєва.

У напруженому матчі за вихід у 4 найкращих їм вдалось із 3 партій перемогти 1 з найкращих пар України Анастасію Прозорову та Валерію Рудакову з Харкова. Півфінальна зустріч була не менш цікава.

Додамо, найбільш видовищну боротьбу на кубку України показав Олександр Чакалов.

У першій грі за вихід у 1/16 переміг дніпрянина Сергія Дона у 2 партіях - переміг його.

Та перемогти у цій боротьбі Олександру не вдалось, зупинився на 1\8 фіналу. Його опонент - Іван Дружченко увійшов у 4 найкращих.

https://www.youtube.com/watch?v=1XX8mdBzSic

Нагадаємо, що на Львівщині пройшов Кубок України з гірськолижного спорту.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові
Голова Слідчого комітету Російської Федерації доручив слідчим фіксувати факти "залякування українськими націоналістами мирних жителів Харкова".
Loading...
Load next