У Москві помітили щось схоже на ЗРПК "Панцир-С1" на даху Міноборони рф (відео)

У Москві помітили щось схоже на ЗРПК "Панцир-С1" на даху Міноборони рф (відео)

Російські ЗМІ та пабліки у соцмережах публікують фото і відео нібито зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир-С1", встановлених на дахах кількох будівель у Москві, зокрема, на даху Міноборони. Наразі не відомо, чи дійсно росіяни встановили зброю на дахах. Повідомляє Meduza, російська служба BBC, "Новая газета Европа".

Російські телеграм-канали розповсюдили кілька відеозаписів, на яких, як стверджується, показано момент встановлення ЗРПК "Панцир-С1" на будинку 8 у Тетеринському провулку, що в Москві.

OSINT-аналітик Майкл Боровіц опублікував фото будівлі міністерства оборони рф на Фрунзенській набережній, де нібито також встановили "Панцир-С1".

Влада Москви та міністерство оборони рф поки не коментували цих повідомлень.

На початку тижня в російських телеграм-каналах з'явилися фотографії ЗРК С-400, які бачили в районі нацпарку "Лосиний острів" і на полях Тімірязєвської сільгоспакадемії в Москві. ЗМІ повідомляли, що в "Лосиному острові" вирубали дерева, щоб створити майданчик для ЗРК.

"Панцир-С1" призначений для ближнього прикриття цивільних і військових об'єктів від засобів повітряного нападу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Родини моряків з крейсера “москва” примушують замовчувати інформацію про загиблих родичів Родини моряків з крейсера “москва” примушують замовчувати інформацію про загиблих родичів
Їм починають погрожувати невиплатами компенсацій та кримінальним переслідуванням.
росія відмовляється визнавати загиблими 27 членів екіпажу крейсера “москва” росія відмовляється визнавати загиблими 27 членів екіпажу крейсера “москва”
В Севастополі офіційно поховали лише мічмана Вахрушева.
Loading...
Load next